15. Ing. Stanislav Mokrý Ph.D.

vysokoškolský učitel
Stručné představení:
Narodil jsem se roku 1984 v Novém Městě na Moravě a již od narození žiji ve Žďáře nad Sázavou, kde jsem také našel svoji ženu. Společnými silami se snažíme o vychovu našeho syna a každým dnem také očekáváme další přírustek. Po maturitě na zdejším Biskupském gymnáziu jsem začal studovat na brněnské Mendlově univerzitě obor Ekonomická informatika. Po dokončení studií jsem přijal nabídku pokračovat dále na své alma mater nejdříve jako student doktorského studia, v současnosti pak již jako odborný asistent. Profesně se zabývám problematikou marketingu a cestovního ruchu. Na fakultě dále zodpovídám za eye-trackingovou laboratoř, kde aktuálně realizujeme projekty z oblasti behaviorální ekonomie a neuromarketingu. I v budoucnu bych se rád věnoval pedagogické profesi. Mezi moje záliby patří sport (lyže, běh, cyklistika, florbal), hudba (kytara, kontrabas) a fotografování.

Proč kandidujete?
Přestože v současnosti působím jako akademický asistent na Mendelově univerzitě, Žďár nad Sázavou je stále moje bydliště a místo, na jehož budoucnosti mi záleží. I z tohoto důvodu jsem se rozhodl pro kandidaturu do zastupitelstva našeho města. Další motivací byla také snaha podpořit KDU-ČSL jako stranu, která je mi svým programem, tedy akcentem na křesťanské hodnoty, nejblíže.

Váš programový bod?
Za jeden z důležitých pilířů rozvoje obce považuji budování partnerství mezi soukromým, veřejným a neziskovým sektorem. Město jako zástupce veřejného sektoru má možnost prostřednictvím strategických partnerů realizovat projekty, kterých by samo o sobě nebylo schopno dosáhnout. Na druhou stranu naše město samo jako strategický partner může umožnit slabším subjektům uskutečňovat náročné projekty. Jako příklad se jeví budování partnerství v oblasti cestovního ruchu, bydlení, zajištění služeb pro občany a celá řada dalších. Mým cílem je, aby Žďár nad Sázavou byl důvěryhodným partnerem, a to nejen pro podnikatelskou sféru, ale zejména pro jeho vlastní občany.

Kontaktujte mě

Jméno a příjmení*
Město
Kraj
Bezpečnostní kód
 Security code
Povinná pole jsou označena hvězdičkou (*)
Předmět
Vaše zpráva
Vaše osobní údaje budou zpracovány dle pravidel o ochraně osobních údajů.